Noutăți

Suntem onorați să facem parte din Emoto Peace Project

de Sticla Flaska Admin la May 12, 2022

Emoto Peace Project

Flaška a devenit partener Emoto Peace Project

În 2005, Dr. Masaru Emoto a participat la evenimentul de deschidere a proiectului de 10 ani al Națiunilor Unite „Apa pentru viață”. Acesta a fost și momentul în care a prezentat lumii ideea pentru EMOTO PEACE PROJECT ca parte a prezentării sale.

Când a devenit bunic, și-a dat seama că trebuie să facă ceva pentru viitorul nepoților săi pentru a face planeta noastră un loc mai bun. În 2006, a început să distribuie o versiune gratuită a cărții pentru copii The Message of Water for children. Scopul său a fost să distribuie 6,5 milioane de cărți în rândul copiilor. La prezentari, dr. Masaru Emoto a atins multe inimi cu căldura și umorul său. Viața lui a devenit o legendă și mesajul său se răspândește și după moarte.

După moartea sa, Akiko Stein a decis să-i continue munca. Ea a intensificat activitățile proiectului și a îmbunătățit și mai mult conceptul de ateliere pentru copii. Cu scopul de a transmite în mod ludic și inspirator mesajul apei, ea vizitează regulat grădinițe, școli și instituții publice.

În acest scop, Akiko folosește în mod conștient și intenționat sunetele sacre și bucuria de a cânta și a face muzică împreună. Ea le arata copiilor diverse experimente interesante in domeniul legii atractiei, functionarii geometriei si diverselor forme si principiul sincronicitatii.